BECCABOLL - hobbyfotograf med stor passion

här får ni läs om min vardag, främst i bilder. jag delar med mig av tips och trix inom fotografering och photoshop. Uppdaterar vid tid och möjlighet! nu i sommar skriver jag om min resa till Italien med min farmor.

Lanzarote, inte helt fel!

Publicerad 2011-02-18 17:40:45 i Becca - Vardagsprat,

om ett dygn (inte ens det!) är jag i lanzarote just nu! ska bli så fruktansvärt skönt! har haft en lång fika med lovisa idag, var jättetrevligt och skönt att prata med någon om allt! tack lovisa! <3

Men nu är resväskan packat, nu ska jag fira min bästa kompis emilys 18-års dag, och sen blire åka hem när hon ska ut på krogen ;) Spendera mitt sista dygn i sverige på 2 veckor med älskling, det är mysigt mysigt! <3 Igår kollade vi på lost, ni vet teveserien? var jättemysigt! <3

Katastrof Design Igen

Publicerad 2011-02-17 09:24:55 i Kreativ - Design,

Hej alla. Jag har ju då en katastrofal design igen. Gjorde den i skolan och då vart färgerna fel och alltihoppa för våra datorer är dumma i huvudet och visar fel färger. Som typ när skoldatorn visade rött medans alla världens datores visade brunt. Skit irriterande. Så då gjorde jag den snabbt röt.. i Paint!!! för jag inte hade någon phosohop atm. Så då vart ju den as ful? Såååå skulle jaggöra om den, och nu ser det ut såhär. ni förstår.Ingen insperation, helt fel. Jag vill kunna mer om bloggdesign. det begränsar mig så mycket att jag inte kan!


Nu har jag haft en skän sovmorgon iaf och ska bege mig till bussen. Om 3 dagar åker jag till lanzarote, wihoo!

Tavlor at mamma's place

Publicerad 2011-02-11 19:28:13 i Becca - Vardagsprat,

Här hos mamma har jag satt upp massa tavlor. Det var ett tag sen (kanske 2 veckor sen?!) och vill redan göra om det, hehe.. Aja, så ser det ut hos mammsen iaf.
Föresten, nästa fredag åker jag till lanzarote i två veckor! Så vecka 10 kan ni ju vara beredda på bild bomb på den här bloggen.. ;) kommer ta så sjukt mycket bilder. ska bli jättemysigt! <3

Analogt Fotande

Publicerad 2011-02-11 19:08:47 i Foto - Övrigt,


Idag i skolan har vi framkallat bilderna som vi fixade negativ på när vi fotade analogt (konstig mening). Men idag iaf fick vi jobba i mörket rum. Ni vet sånhär med röda lampor och mökrt och sådär? Det har jag gjort. Krångligt, men skit roligt! På bilden ser ni mitt reslutat, 3 bilder blev det utav 8 negativ. Får se om jag kan framkalla de andra någon annan gång.
Veckans låt: http://open.spotify.com/track/28FmVrFsjZsNjynjFteDA6

Nu är den iaf röd

Publicerad 2011-02-10 22:19:15 i Kreativ - Design,

Se där! Nu är den röd allt.
Jag gjorde "förra" desginen i skolan, och då var den röd, helt säkert :O Sen när man kommer hem är den brun, jätte kul :P Aja, nu är den röd iaf, förutom knapparna, men jag orkar inte fixa det nu. Jag ska snart krypa ner i sängen med min fina älskling. Imorgon är det fredag, kanske bjuder på äventyr? Skulle inte tro det, men man kan ju alltid hoppas :)

Snö :)

Publicerad 2011-02-10 15:57:10 i Foto - Natur & Landskap,

eftersom alla klagar på snön, lägger jag ut en bild på den fina soluppgången som var i morse, innan snön kom :)

Canon eos 60D + 50mm 1.8

New New New !

Publicerad 2011-02-08 21:30:10 i Kreativ - Design,

Sådär ja! Lite ny design. Tänkte att det behövdes :) ska nog fixa lite till.. blir aldrig nöjd... ;)
Alltså, alla som ser den som brun (jag gör iaf) den ska vara röd, det är röda toner, inte bruna! Min skärmdump kanske är brun för er, jag vet inte? Röd ska det vara i alla fall!

Idag har jag fått en till prenumerant oxå, wihoo!

Romme Alpin

Publicerad 2011-02-06 22:45:17 i Foto - Semester,

I helgen var jag och min älskling i Romme, Borlänge, och åkte skidor! 2:a gången i livet jag har åkt skidor, men det gick rätt bra, fast jag trillade ju några gånger, men det hör till :) Vi åkte till romme på fredagen, åkte hela dagen, chekade in på vårat hotell, åkte till Kupolen & käkade, åkte tillbaka, somnade framför tven kl 9. helt slut :) På lördagen åkte vi hela dagen oxå, och nu kunde jag verkligen åka ordentligt! Och jag kände verkligen hur skönt det är att åka skidor, vädret var perfekt och det kunde inte bli bättre!
Jag får ursäkta för mina dåliga bilder, tagen med mobilkameran.. Men jag har tagit lite med kameran oxå, men eftersom jag inte har något photoshop eller minneskortläsare, får det bli mobil bilder idag. Hoppas ni gillar mig ändå... ;)

Har till och med sätt att min statistik har gått upp! Nu har jag 4-5 läsare varje dag, även fast jag inte har laggt upp något :) Tack så mycket ni 4, ni får mig att vilja lägga upp ett inlägg, som nu ;) Låter som en riiiktig stobloggare nu typ som michaela dahlström eller linafoto. Men så stor är jag ju inte, jag är ju pytteliten, men syns ändå.. (:
Nu avslutar jag mitt längsta inlägg någonsin, och säger godnatt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela