BECCABOLL - hobbyfotograf med stor passion

här får ni läs om min vardag, främst i bilder. jag delar med mig av tips och trix inom fotografering och photoshop. Uppdaterar vid tid och möjlighet! nu i sommar skriver jag om min resa till Italien med min farmor.

arton till tvåhundra milimeter

Publicerad 2011-03-31 09:20:35 i Foto - Nya Prylar,Jag köpte då ett 50mm, och ett 18-200. Jag tänkte visa bilder som jag har tagit med det "ny-nya" objektivet.

18mm:

200mm:


18mm:

200mm:Det är otroligt mycket zoom, som är otroligt skönt, dessutom vidvinkel. Man behöver inget annat! :D IS:en gör att bilderna inte alls blir suddiga, och ger massa pluspoäng. Älskare :) <3

(jätte roliga bilder va? jag var hemma och det hade blivit mörk, så tyvärr har jag inget bättre att bjuda då ;))

Nya Objektiv!

Publicerad 2011-03-30 08:35:39 i Becca - Vardagsprat,

Har köpt mig inte bara ett, utan två nya objektiv :) ett Canon EF 50 mm f/1.8 ett sånt som gick sönder, ni vet? ;) Och sen har jag köpt mig ett Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS som är heeelt underbart :) Jag har tyvärr inga bilder jag kan lägga upp på objektiven nu (har pakat ner all min utrustning för jag ska göra ett fotouppdrag idag!) Så det blir kanske ikväll :)

Nu sitter jag i alla fall och precis har ätit klart min frukost, ska väl upp och tvätta ansiktet, se till att jag har allt, och bege mig med min moped (<3<3<3) till skolan :) Den ska ni oxå få bild på snart, för den är snyyyyyg :D <3

Ey, Statistiken går uppåt!

Publicerad 2011-03-28 10:01:15 i Becca - Vardagsprat,

Idag har det slagits världsrekord i min statistik, kl är 10, och jag har redan haft 32 unika besökare!
Det är jättekul att se så många som har kikat in hit :) Tack ni alla :)


 

Ser ni? :D As coolt tycker jag :)

Kolla, Nytt!

Publicerad 2011-03-28 00:25:03 i Kreativ - Design,

Liite nytt!
Asscoola länkar ovanför headern, nya typsnitt och ny headerbild. Klockan är mycket nu, så jag orkar typ inte göra något mer nu :)

Behind The Scence

Publicerad 2011-03-25 23:07:47 i Foto - Tips&Trix,


Idag har jag och söta Frida fotat i studio! Vi hade lampor och paraplyer, som ni ser på bilderna! Ascoolt var det :D Färdiga bilder får ni se typ efter helgen när jag har hunnit gått igenom dem :)


Första BTS Inlägget, collt eller vad? :D


(Vrf blir mina bilder knäppa??!! Jag har dem 300px bredd men ändå hamnar dem nedanför varandra, vrf, vrf? :(..)

R.I.P. 50mm f/1.8 II

Publicerad 2011-03-25 22:48:16 i Foto - Vardag,


Ja, som ni ser.. Mitt 50mm är sönder :( blev en liten olycka när jag och frida fotade studiofotografering idag. Tyvärr går det inte att rädda.. :'( Men som tur är kostar det ju inte så mycket, runt 1000 lappen! (Om man jmf med andra objektiv så är det billigt) Får nu se om jag köper ett nytt lika dant, och vilket pris o.s.v.

Tillsvidare, RIP 50mm 1.8, du har varit en bra vän <3

fysik-prov-ångest och fotografisk bild a

Publicerad 2011-03-24 07:32:40 i Becca - Vardagsprat,

Hej alla.
Jag sitter nu och väntar på att jag ska gå till bussen. jag har lite smått ångest över mitt fysik prov som jag har i eftermiddag, och jag mår ännu sämre över mitt engelskaprov på fredag. Men sånt är livet, eller? :)

För dem som inte vet går jag 2:a året Teknisk linje i Nyköping (Där jag bor). Jag läser inriktning design konstruktion, och nästa år har jag valt att fördjupa mig i fysik och matte (jaa, varför valde jag det igentligen?!) så nästa år blir det inga designlektioner tyvärr. Men det blir fotografisk bild B, Rörlig bild a och Organisation och ledarskap. Kan säkert bli skitbra! Jag kanske ska skriva vad jag håller på med på ett inlägg om mig?

Jag har i alla fall nu fotografisk bild a på morgonen. Jag troooor jag ska hålla på med hålkamera. det är när man tar kort i en burk, ganska coolt faktiskt. Orkar inte förklara, men ni kan väl googla på det får se vad ni får upp? :)

Tyvärr kan jag inte lägga upp någon bild, för jag hoppades att min USB var fullt med fina bilder, men det är bara bilder ifrån julas.. så det är ju inte så kul nu när våren äntligen håller på att komma fram. Så ett tråkigt text inlägg kommer idag :)

my heart belongs to you

Publicerad 2011-03-23 18:44:56 i Foto - Älskling,

(Snygg paint bild btw!)

På lördag har jag och min underbara pojkvän varit tsm i 2 år! och det är faktiskt lite gulligt att det står på facebook "din årsdag med robin tholander på lördag" varje gång man loggar in. Det får mig och tänka på hur mycket jag verkligen älskar honom, och att jag är så glad att vi har hållt ihop i 2 år redan! Han är det bästa jag någonsin kommer få, han är det bästa jag har. :)

Bild från när jag och älskling var i Romme tsm tidigare i år. Vi hade världens mysigaste resa!

a beutiful pic with brushes

Publicerad 2011-03-23 10:57:12 i Kreativ - Photoshop,
Sitter i skolan och ska göra egna projekt. Jag började först med illustrator men det gick ju åt helvete... Så jag håller på med photoshop istället, ett program man i alla fall kan lita på :) Så nu har jag gjort den här, ska skriva ut på canvas papper, och måla i allt som är brushmålat. Får se hur det blir, kanske lägger upp ett färdigt reslutat?

Evenings of Lanzarote

Publicerad 2011-03-22 20:51:26 i Foto - Semester,


Här har ni i alla fall 2 av bilderna från Lanzarote. Det är vad jag har tid och ladda upp atm. Har Engelskaprov på fredag och Fysikprov på torsdag. Imorgon ska jag jobba och på torsdag ska jag gymma. Livet är hårt, eller vad säger ni?

Ny design!

Publicerad 2011-03-21 10:21:08 i Kreativ - Design,

Som inte är klar. Datorn här i skolan laggar så jag kan lägga upp vilken bild som helst, förutom den jag vill ha som header, skit irriterande :) men så blir det ibland.

Nu är det i alla fallg grönt och såhär ska det nog vara ett tag. Jag vill att det ska vara enkelt, nu är här för att kolla på mina bilder, inte på mina flashiga länkar. Eller?

Keep it simple. ja det ska man verkligen göra.

Fixat Emmas Design

Publicerad 2011-03-09 20:37:56 i Kreativ - Design,


Hej kära bloggläsare :)
Idag har jag fixar Emmas design. (Ja, ordet Emma är faktiskt en länk!) Jag blev nöjd, och hoppas emma blev nöjd. Hon har fått två knappar, en ny header och ite nya färger och så. Jag blir sugen på att omdesigna min blogg oxå (BEHÖVS!!!) men det får bli en anna dag, för snart kommer Robin, han har varit på skidsemester, så jag saknar han en gnutta. Så det blir kvällens upplägg :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela