BECCABOLL - hobbyfotograf med stor passion

här får ni läs om min vardag, främst i bilder. jag delar med mig av tips och trix inom fotografering och photoshop. Uppdaterar vid tid och möjlighet! nu i sommar skriver jag om min resa till Italien med min farmor.

Lite bättre?

Publicerad 2011-07-27 01:28:17 i Kreativ - Design,


Sådär ja, nu ändrade jag om lite i designen. Vart nöjdare nu. Jag behöver inte ha massa grejor för att blir nöjd, enkelt är bäst, känner jag med min design i alla fall. Aja bättre än den andra designen!

Keep it simple, right?

Dag 20 - Hemma!

Publicerad 2011-07-26 22:14:59 i Italien 2011,

Nu är jag hemma efter 20 dagars äventyr i Italien! Eftersom jag inte har kunnat blogga någonting (eller velat) nu sista veckan tänkte jag den här veckan lägga upp så mycket som möjligt från sista veckan :) så hoppas ni följer!

Ska ändra min design oxå, får se när det blir :) Typ idag kanske ;)

Jag har i alla fall fullspäckat schema nu. Imorgon kommer min kusiner från skåne hit, och på torsdag åker jag på kryssning. Fredag kommer jag hem och på söndag åker jag på scoutläger, så lite fullt, men va fan ;)

Hur har ni det? :)

dag håller-inte-räkningen?! - jag lever!

Publicerad 2011-07-23 20:47:13 i Italien 2011,

Hej alla :) Jag har faktiskt haft WiFi hela tiden på hotellet men jag har ju gjort massa andra roliga säker än att uppdatera denna Blogg :) har i alla fall haft det jätte bra med Robin och hela familjen! Har haft massa mys. Imorgon drar vi till ett vattenland som jag besökte förra gången jag var här (2008) och det ska bli as kul! Jag kan inte ladda upp någon bild för jag skriver från min nya mobil :) den är as bra ;) Jag har rätt fullbokat schema när jag kommer hem, så vet inte alls hur mycket jag kan uppdatera, men ska försöka så mycket som möjligt :) Ha det bäst!

Dag 12 - Packat och Klart, Eller!?

Publicerad 2011-07-18 23:42:24 i Italien 2011,

Idag är det sista dagen i Arielli och det betyder att man ska packa! Nu var det såhär att vi var på stranden idag för att njuta några sista timmar :) Sen kommer vi hem vid 4, jag badar en sista gång i poolen, nu tänkte jag börja packa! Klockan är nu halv 5!

Så ringer det på dörren, då kommer en släkting! Hon vill komma och hälsa på och säga hejdå till mig. Så jag går och pratar lite, och sen går jag in på mitt rum igen för att packa lite till, Då ringer nästa på dörren! Och då är det världens sötaste unge som kommer! (jag har lekt med honom förut :) Och så blir jag upptagen med att leka med honom (men det gör inget för han är såååå söööööt! <3) 

Nästa släktning kommer tät inpå och sedan får jag presenter av alla. Jag får det typ för att jag ska resa hem. Det är så otroligt gulligt, att dem tänker på mig, och köper presenter till mig! Jag blir jätteglad :D Italienare är så snälla och gulliga mot sin familj :) Jag fick jättefina saker, ett halsband, ett jättefint mobilsmycke och en nyckelringssmycke :)

Sen i alla fall efter dem har gått hem, då är klockan halv 8. Då går jag in för att fortsätta packa. Då ringer Pappa, Robin och Emma på Skype i ett kör och jag pratar med dem tills vi ska äta (halv 9!) Försöker dock packa lite under tiden.

Klockan halv 10 hade vi ätit färdigt, och ni jäklar ska det fanume packas klart! Då ringer jag pappa igen på skype för han behöver veta info om mitt pass, och sen kommer farmor med bud om att vi ska gå till en annan släktning här i byn som är sjuk, för hon ville oxå säga hejdå till mig. Sagt och gjort!

Nu här, 23.33 är jag färdigpackat, förutom datorn! Allt får knappast plats ;) Det är ju dock väldigt sorgligt att lämna det här, för jag trivs jättebra. Men... det är ju inte så illa, för nu drar jag ju på nästa semester! :D

Här är lite bilder, före och efter jag har packat!

Haha min säng ser ut som kaos efter ;) finare före ;)

Aja, så det här blir det sista inlägget för den här veckan, på hotelet har jag inget internet, och jag slösar nog ingen tid på att uppdatera här när jag för första gången är på semester med min pojkvän <3 Men kommentera gärna fortfarande och se till att besöka min bloggis ;) Hejdå sålänge! Hörs när jag kommer hem!

Dag 12 - Misano

Publicerad 2011-07-18 10:35:00 i Italien 2011,

Imorgon (tisdag) åker jag vill Misano för att bo på hotel med min familj och min käraste pojkvän i en vecka! Det ska bli urmysigt och jag längtar massor! Nu har jag ju varit här i 12 dagar med min farmor, så nu åker jag på en minisemester på min semester! Så inget bloggande då inte, ni får väl kommentera massor så jag blir jätteglad när jag kommer tbx igen va? ;)
Så idag blir det alltså packa, tvätta rent de sista kläderna, och inte glömma något ;)

En bild ur arkivet på mig och finaste robin, jag älskar dig det vet du <3

come close

Publicerad 2011-07-17 21:59:00 i Foto - Natur & Landskap,

Canon eos 60 d + ett bakvänt 18-200mm

Det är sant. Den här bilden har jag tagit med mitt 18-200mm bakvänt. Jag satte det helt enkelt upp och ner och fokuserade på blomman. Man behöver ju inte köpa ett macro objektiv, jag har ju det redan?

vilken redigering var finast?

@ 18 mm

Publicerad 2011-07-17 18:15:12 i Italien 2011,

Jag blev insirerad av att ta vidvinkelbilder rakt uppeifrån, och det gjorde jag oxå. 18mm är alla bilder tagna i. Vidvinkel är fett roligt att ta kort med, men det här kanske inte var det roligaste motiven, men kul ändå ;)

Dag 11 - Tanka Vin

Publicerad 2011-07-17 15:25:00 i Italien 2011,

precis som det låter, idag var vi och Tanka Vin. Precis som man tankar bensin, fast vin, och billigare ;) Man tankar i sina dunkar, och betalar per liter. Haha, hur skoj som helst!

Dag 10 - Det är fortfarande inte lätt att äta på restaurang

Publicerad 2011-07-16 14:01:52 i Italien 2011,

Idag åt vi på restaurang, och ja, typ samma visa, fast ännu senare..

Vi skulle vara där 8 för då skulle vi börja äta, vi var väl 5 personer där av 50 vid 8. resten kom halv 9. Haha ;) Halv 10 fick vi första rättan - pålägg. Det var alltså ost, skinka, salami och bröd. Som typ, förrätt?

Sen kl halv 11 fick vi nästa rätt (en timmes väntan alltså!!) och då fick vi pasta. Man äter typ pasta som förrätt, och sen får man kötträtten. För pastan ska mätta, vi i skandinavien äter ju pasta och kött, men inte här. Så då blev det pasta.

Därimellan pastan och köttet, var det dans, då fick alla gå upp och dansa och ha det roligt. Jag dansa oxå, det är typ som linedance, skit roligt tycker jag :)

Sen halv tolv fick vi kötträtten, haha mitt i natten :P Det var lammkotletter och det var skit gott, men ändå väntat 2 timmar på den "riktiga" rätten.

Efter det blev det frukt, och jag fick annanas! ÅHH VAD GOTT! sen fick vi tårta, och sen var det någon släktings släktning som hade firat 50 år som gifta, och bjöd på champange och kaffe. Sen kom vi hem kl halv 3 på natten.

Efter 10 dagar har jag vant mig lite faktiskt, men det är ändå rätt hårt ;) lite annorlunda om man jämför med sverige..

Jag hade i alla fall en jättetrevlig kväll!

Tog ej med mig kameran för den är jobbig att bära på ;) en berättelse fick ni iaf :)


Dag 9 - Inte mycket gjort idag inte

Publicerad 2011-07-15 19:20:34 i Italien 2011,

Idag var det den varmaste dagen på hela veckan. Det var så varmt att man inte orkade göra någonting. Ändå gick vi på marknad. Det är förstårs rätt kul, men ändå, det var så jävla varmt. Alla folk gick på ena sidan dessutom för där vare skugga. Usch usch. Sov middag gjorde jag oxå för första gången (tar ett tag att vänja sig vid det). På kvällen åt vi grillad kyckling och det var supergott! Det var typ min dag. Aja, förlåt för dålig uppdatering oxå! Puss<3

Tips: Hur jag redigerar semesterbilderna

Publicerad 2011-07-15 00:32:00 i Foto - Tips&Trix,

Tänkte visa hur jag redigerar mina bilder som jag lägger upp från Italien!

Jag använder:
Canon EOS 60D med 50mm 1.8 & 18-200mm 3.5-5.6
Canon IXUS i7 (kompaktkamera)
Abode photoshop Elements 9 på en liten ACER data.

Ingen överdrivnt dyr/lyxig utrustning.

Här är exempelbilder:

För att få ljusa och färgstarka bilder borde man egentligen fota i RAW-format, men om man tex som jag är på semester och inte orkar redigera RAW hela tiden, finns det enkelt sätt att redigera bilderna, så detm blir "helt okej" (se ovan) Nu ska jag visa hur jag gör iaf :)

välj "create new fill or adjustment layer"

Här är listan som man får upp, och dem jag använder mest är dem vitmarkerade, alltså Brightness & Contrast och Hue/Saturation. Dem två gråmarkerade är om man vill göra lite coolare effekter, då kan ni exprimentera där.

Och här har vi de två olika. hue / saturation använder jag för att få upp färgen. Alltså färgrikare/klarare bilder. då tar jag saturation och tar den uppåt, om ni tar den nerår ser ni själva att den blir "ofärgrikare". Dra den tills det känns bra!



Brightness and contrast använder jag precis som det låter, kontrast och ljushet. Man drar den oxå tills det blir bra! Enkelt va?

Och dem två enkla sätten för att bilderna blir helt okej!
Hoppas ni förstod, ge gärna response på kommentarer :)

Dag 7 - Water

Publicerad 2011-07-13 22:17:50 i Italien 2011,


Canon eos 60 d + 50mm 1.8 + speedlight 430 ex II + stenar + pool..

Med försök att hålla i kameran, ha manuel fokus, fokusera på vattenytan, kasta i en sten och fota.. det var inte en enkel match iaf. Resultatet blev lite sisodär, fast jag höll på i typ en halvtimme så jag måste ju lägga upp något sorts resultat. den sista vart absolut bäst, tycker den vart ascool. men om det skulle vart lite lite lite med åt väsnter så... Den 3:e är bara bokeh, tycker det är fint. Säg vad ni tycker :)

Dag 7 - Shoppa Del 2

Publicerad 2011-07-13 15:06:00 i Italien 2011,


på väg till affären! jag var tvungen att ta en bild i bilen, ni vet spegeln som finns på skärm grejen?
vi tankade..
coolt italienskt rödljus!
en skoaffär!
avsluta med cappucino <3

Dag 7 - Shoppa Del 1

Publicerad 2011-07-13 12:16:00 i Italien 2011,

vin i sexpack? vore nått va?
malaco, fast sperfari?!
svenska bär fast italienska
¨
massa fisk, blä :( luktar illa :(
massa melonas!
idag var vi på ett varuhus som heter iper. det är ett stort
varuhus med allt man kan tänka sig. Här fotade jag
lite matvaror som var kul. hihi.
tänk att jag har varit här en vecka redan..

Dag 6 - Stranden i Svartvit

Publicerad 2011-07-12 16:59:00 i Italien 2011,

idag var vi på en annan strand än den förra. den förra var jag och farmor helt själva, och nu var släkten där. dem bor vid stranden där vi var idag så de hänger där hela tiden ;) Här kommer hela dagen i svartvita bilder! tyckte det skulle vara lite kul med annorlunda!

jättegod kaffre/glass, typ som kaffe fast is, aja testa den om ni är kaffeälskare!

Dag 5 - Sunset

Publicerad 2011-07-11 20:06:00 i Italien 2011,

Canon eos 60d + 18-200mm @200mm

Hoppas ni inte dör av tråkigt solnedgånsbilder, men varje dag är det såhär fint. och man har bara max 5 minuter på sig, sen går solen ned. så. aa.

älskar att solen blir en hel stor bokeh! wii!

Dag 4 - Stranden!

Publicerad 2011-07-10 18:36:12 i Italien 2011,

Bomb med bilder från stranden igår!

ser as tjock ut, men lovar att det är klänningen som har blåst upp sig!



Alla bilder med canon ixus i7.

2 siffrigt!

Publicerad 2011-07-10 15:19:00 i Becca - Vardagsprat,

bloglovin



Kolla! Nu har jag 2 siffrigt på mina prenumeranter! Tack för alla som läser!

Dessutom hade jag 29 unika besökare igår :)

Det var dålig uppdatering igår, så dag 3 kommer idag, samtidigt som dag 4. Men så får det bli ibland :)

Dag 4 - Det är inte lätt att vara på restaurang i Italien

Publicerad 2011-07-10 13:10:08 i Italien 2011,

Som sagt, det är verkligen inte lätt. Igår firade vi en släkting som fyllde år. HOn fyllde 32 så det här var ett "litet" kalas. Vi åkte runt 8, och påvägen dit körde vi lite fel så vi kom dit vid halv 9. När vi väl kom fram var inte födelsedagsbarnet där, så vi hälsade på alla. det kanske var 5-6 st där. Och alla säger "vad stor du har blivit!" men jag fattar ju ingenting för jag fattar inte Italienska!

Sen kommer i alla fall alla på en gång, så det blir 20 nya ansikten att pussa kinden på (ni vet, man hälsar här genom att pussa varandra på kinden, vilket är rätt trevligt) Och sist men inte minst kommer födelsedagsbarnet. Nu är kl 9.

sen ska vi sätta oss vid borden, ojsaan! det tar ju oxå tid. När vi väl har satt oss allihoppa kommer förrätten. Vi äter förrätten, och efter folk har ätit det så springer barn omkring vid vårat långbord. (Juste, glömmde säga, på det lilla kalasdet var vi runt 30 pers, på restaurang! med 7 barn) och efter dem små springer dem vuxna, och inte för att jaga sina barn, utan för att prata meed dem andra vuxna som sitter på andra sidan bordet. Och alla pratar, pratar italienska, och jag sitter där som ett fån och inte kan säga någonting. Det är väldigt tråkigt faktiskt, för det är ingen som pratar engelska heller.. Men sånt är livet!

Väl efter förätten kommer det in stora fat med Pizza. Så alla tar varsen bit och äter, och när dem är slut tas det undan från bordet. Jag frågar farmor "Klocka är väl runt halv 10-10 nu va?" "20 i 11" svarar farmor. Va?! Oj tänkte jag, jag borde ju sova nu..

Efter första omgången med mat kommer nästa, med ännu mer pizza.. aa, ni kan ju tänka er själva... Efter detta kommer detta:

- Färsk Frukst
- Efterrätt
- Kaffe
- Likörer/Whiskey

Helt fel ordning va? Sen får vi åka hem, och vid laget vi är hemma är kl 1-halv 2. Jag borde ha sovit kl 10. Haha.




Skypar med världens bästa

Publicerad 2011-07-09 12:50:19 i Italien 2011,

Jag har skypat massor med min lilla fina älskling! dem första 2 bilderna bad han mig och vänta, för jag sa "robin gör ett hjärta med mig så ser det jättegulligt ut!!" men nej han skulle göra något, så jag fick göra fula miner med mig själv. 3:e bilden sa jag "le!" och då vart det sådär :P och sista bilden gjorde han ett hjärta, men över ansiktet :)

robin är en liten buse han.. Nu drar jag till stranden!

Dag 2 - Maten (Halft Uppäten) + en katt & en blomma

Publicerad 2011-07-08 20:17:09 i Italien 2011,

Haha, det skulle bli ett inlägg om maten, men när jag kollade på bilderna så hade jag ju knappast tagit några, bara efter xD och sen kom en katt på besök, och sen passade en blomma bra in :)

Maten här är i alla fall jättegod! Och jag äter massa ruccola! och jag äter frukt oxå :O aa alla som känner mig kan ju vara stolta över mig för det är i alla fall jag :o (jag äter ALDRIG grönsaker eller frukt, ALDRIG) Det är i alla fall mumsig mat <3
Nu bjöds det på råstekt potatis, biffar och riktiga korvar (sånna med riktigt kött i) och roccola (<3) Bubbelvatten till maten och vid sidan om en bit bröd :)
nomnomnomnomnomnom <333333

Dag 2 - Arielli

Publicerad 2011-07-08 15:05:47 i Italien 2011,

Arielli heter den byn vi bor i. det är som en liten by på landet, alla känner alla, men det är ett otroligt charmigt område! jag och min farmor var på prommenad igår genom byn, och här är lite bilder därifrån.


utsikt från ett räcke i slutet av byn. Hela byn är ett berg, med två toppar och två dalar.
(IIIIRITERANDE att inte bilderna kommer bredvid varandra, men det får man väl leva med....)


huset här nedanför är förstört från när tyskarna bombade italien under andra världskriget..

Dag 1 - Sunset

Publicerad 2011-07-07 23:33:00 i Italien 2011,

canon eos 60d + 18-200mm
Alla de italienska solnedgångarna är vackra. Det är dem verkligen. Den här tog jag dag 1, satt i bilden, full zoom och fick dem har två superbilderna. Och dem är inte redigerade ett skit. Vi körde upp och ner för så kallade "vinodlingsdalarna" där det är kringelikrokivägar ner för bergen, och vinodlingar vart man än kollar. Att åka där vid solnedgånen, var en fantastiskt bra början på denna semester. För livet är bra här...

bättre svartvita bilder med gradient map!

Publicerad 2011-07-07 19:39:52 i Foto - Tips&Trix,

Nu ska jag ge er ett photoshop tips till er som vill göra svartvita bilder!

Det finns några olika sätt att göra en bild svartvit på i photoshop, men att använda gradient map tycker jag blir bättre och skarpare. 

Öppna din fil och redigera den som du tycker är bra, eller bara ta den som den är. 
Sedan tryck på "Create new filler or adjustment layer"


Sen på "Gradient map"


Sen kommer färgerna som ligger i din palet nu att dyka upp. (min del, vit och grön) Då klickar du dig till "Black and White"

Då kommer du upp till denna menyn. Sen ser ni den långa grejen, som är vit på ena sidan och svart på andra? Den kan ni justera kontrast och ljushet! Jag ska visa två exempel.. rulla ner.

Här är jag tex tryckt på den lilla "konen" så dem kommer närmare mitten, då blev det mer kontrast i bilden.
på den här bilden har jag tagit den andra "konan" den vita närmare mitten, då vart bilden ljusare.
Sen är det upp till dig hur bilden vill se ut, men du får mer fria händer att göra det resultatet du vill. Blir 1000 gåner bättre med gradient map!

Skillnaden:
Hoppas ni förstod och kan lära er ut av detta! Frågor: kommentera eller fråga mig på "fråga mig" länken i headern. tack för mig!

Dag 1 - Bussresan (Bilder)

Publicerad 2011-07-07 17:09:00 i Italien 2011,

Otroligt mycket trafik! Det är så att i italien är motorvägarna privata, och man måste betala för att åka på dem. Så då blir dessa köer när alla ska in samtidigt..

Utsiktt från bussen (eftersom vi hade platserna längst fram!)

och framför oss ser vi dethär...
5 minuter senare.. var det vatten på bussen. Det regnade :(


sen blev det sol igen och solen kröp fram bakom molnen.


alla bilder tagna med canon eos 60d + 18 - 200mm

Dag 1 - Bussresan

Publicerad 2011-07-07 13:09:00 i Italien 2011,

En rätt rolig incident inträffade oss denna bussresa..

Efter vi hade flugit väntade det tåg och bussresa. Allt tar ju tid och vi väntar och käkar lite mat och väntar. Väl efter vi har lagt in väskorna på bussen, så skulle vi på bussen. Vi hade platserna 1 & 2, och på dem bussplatserna sitter en ung "kvinna" och hennes mamma. farmor ber snällt på italienska att det här är våra platser och vi vill sitta här. Det första mamman snäser ut är "nej vi tänker alls flytta på oss, nu sitter vi här!" och den "unga kvinnan" hennes barn började babbla på oxå att dem skulle minsan inte flytta på sig, vi får sätta oss längra bak!

Nehe du, säger farmor och försöker att få den lilla unga kvinnan att förstå, att vi som har bokat dessa platser ska ha dessa, om vi sätter oss någon annan stans kanske det är någon annans plats? Flytta på er nu för det är våra platser!

Folk i bussen hör ju detta, och ju mer den lilla unga kvinnan tjaffsar, ju mer italienare på bussen hör, och alla blir tydligen på min och farmors sida. Så plötsligt får den unga kvinnan och hennes mamma en HEL BUSS emot sig, full med tjattrande italienare, som försöker få henne att förstå att vi ska ha platserna eftersom det var det som vi har bokat!

Den Unga kvinnan höjer rösten, hela bussen höjer rösten för att överrösta henne, och alla är verkligen emot den här dryga tjejen (vilket är mer än rätt!) och endel hotar med polis och jag vetigud vad dem sa för någonting! Till slut ger sig tjejen, och alla i hela bussen börjar applådera för att hon byter plats, och alla puttar fram mig och farmor i bussen så vi får våra vältjänta platser längst fram i bussen.

haha förstår ni hur det blev? dem var som en scen i en komisk film på italienska! haha hur kul som helst! Hoppas den unga kvinnan skämdes då alla började applådera när hon väl bytta plats. Det är sånt man får ta när man är liten och ung som henne! Haha!


italienare är ju kända för att vara galna, men såhär galna kommer jag nog aldrig se dem igen!

Random Pictures från Skåne

Publicerad 2011-07-07 11:47:00 i Foto - Natur & Landskap,


Jag var ju i Skåne från i söndags till igår (onsdag) och då tog jag även bilder. Nu på flyget hade jag tråkigt och jag har en sak i kameran så jag kan redigera bilder i kameran, enkla men dem blir rätt fina. Här har ni lite random pictures som jag redigerade.


Vi besökte en hallonodling och nedanför hallonen fanns intressanta löv med vatten på..

Bredvid hallonodlingen fanns en gårdsbutik som sålde hallon i alla dess former. här är blommor i kruka utanför ingången..

Hitta även världens sötaste gårds-kattunge. Han var den sötaste EVER. Punkt.

Här är den igen. sötis missis <3


När vi åkte hem från min kära kusse tog jag bilder från fönstret på de fina åkrarna

ännu en till från bilrutan

Samtliga bilder tagna med canon eos 60 d + canon efs 18-200 mm

världens finaste kusse II

Publicerad 2011-07-06 23:20:00 i Foto - Porträtt,

Canon eos 60d + 18-200mm

Inställningar & Utförande
50mm - f/5.0 - ISO 250 - 1/4000 - JPEG
Ute i hennes trädgård, i skugga, ingen reflexskärm, naturligt ljus
Ökad kontrast och ljushet, svartvit genom gradient.

NU ÄNTLIGEN ÄR JAG HEMMA!

Publicerad 2011-07-06 22:35:22 i Italien 2011,

Efter 15 timmars resa, är jag äntligen framme, hemma, om jag får säga så. joe det får jag, för det känns verkligen som det. Jag älskar att komma hit! Nu var det 3 år sen (2008) jag var här senast, och jag har varit här varanat år sen jag föddes, så ni kanske kan förstå att det känns underbart :) 

Nu kan ni följa mig, dessa två veckor i min nya kategori Italien 2011.

Imorgon kommer jag ta bilder på mitt rum, och poolen och sådär. idag får ni se bilder från flygresan. Bussresan blir ett inlägg för sig :)



Alla bilder tagna med ixus i7 förutom den med stolen, canon 60d + 18-200mm

ehh, ja hur blev det här nu då?

Publicerad 2011-07-05 23:17:01 i Kreativ - Design,

Jag tänkte att jag ska nu göra en ny design...
sen gjorde jag det och fick till en side...
men sen, vad fan ska jag ha den till ?
jag var inne på att jag skulle ha den hela tiden, men nu när jag har gjort den, till vad?
haha jag är allt för störd ibland..

Imorgon kl typ förmiddag åker jag till italien med kära farmor. det ska bli underbart
kul och trevligt. jag kommer ha otroligt mysigt och ta hur mycket kort som helst!
Hejdå sålänge, nästa gång jag skriver, skrivs det i värmen ;) Ciao!

världens finaste kusse

Publicerad 2011-07-05 21:39:21 i Foto - Porträtt,

Canon EOS 60d + 18-200mm

Inställningar & Utförande
80mm - f/5.0 - 1/250 - ISO 200 - JPEG
Ute i hennes trädgård, i skugga, ingen reflexskärm, naturligt ljus
Ökad kontrast och ljushet, svartvit genom gradient.

världens bästa tjejer (och pojkvän)

Publicerad 2011-07-04 10:00:00 i Foto - Vardag,


Canon IXUS i7

Min fina pojkvän bjöd in mig och mina fina tjejkompisar (som även är robins vänner!) att äta hos honom :) mysigt hade vi och jävlar vad god mat! (det var jag som lagade den) älskar er flickor och kommer alltid göra <3

RUBENS LÄGENHET!

Publicerad 2011-07-03 22:55:27 i videos,



Så! Min första egengjorda video! På robins lägenhet, före och efter. Och p.g.a. lite tid så blev det blow, fast den inte ens passar in lite :P Njut nu, i HD!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela