BECCABOLL - hobbyfotograf med stor passion

här får ni läs om min vardag, främst i bilder. jag delar med mig av tips och trix inom fotografering och photoshop. Uppdaterar vid tid och möjlighet! nu i sommar skriver jag om min resa till Italien med min farmor.

Lista 2011/2010

Publicerad 2011-12-31 12:45:46 i Becca - Vardagsprat,

Jag jämför nu listan 2010-2011. Så det som står efter // är från i år, och det andra från förra året.. om ni fattar! det här är del ett i min års redovisning ... (det lät lame...)

2010 / / 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? "Ja det borde jag ha gjort ;)" / / "Ja jag gick ut på krogen, tog körkort, kört bil o.s.v. ;)"

Höll du några av dina nyårslöften? Har aldrig haft några, och inte 2010 heller / / Jag har inga nyårslöften

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, bara vänners vänner / /. Nej, bara vänners vänner

Dog någon som stod dig nära? nej / / ja.. :(

Vilka länder besökte du? (? Tankeställare) jag vet inte, danmark i think. / / Italien, Lanzarote

Är det något du saknat år 2010/2011 som du vill ha år 2011/2012? Positiva människor runt om kring sig är aldrig för mycket att ha :) / / Nej inte vad jag kommer på :)

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 2010-03-26 / / 2011-09-20 :D

Vad var din största framgång 2010? Vet inte.. / /  Tagit körkort, och fyllt 18 :) VARIT MED I MORGONPASSET SOMMAR 2011!!

Har du varit sjuk eller skadat dig? har varit hemma från skolan ovanligt mycket p.g.a. förkylningar. Har även skadat foten (becca ska inte cykla!!) / / Nej det har jag faktiskt inte (HAHA skrattar åt förra årets svar xD)

Bästa köpet? "Canon EOS 60D och diverse kamerasaker ;)" / / "Körkortet (även om det sved i plånboken ;)) "

Vad spenderade du mest pengar på? Utflykter med bby girl. / / Vet faktiskt inte.. Tror det är jämnt på underhållning och resor faktiskt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Varje gång jag gör någon glad blir jag glad, och när jag får feedback för det jag gör, blir jag ännu gladare. Ja mycket har gjort mig riktigt glad i år. Har förstått att jag har världens bästa klass, världes bästa vänner och världens bästa pojkvän.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010/2011? Åhh! Från och med Du, Dancing on my Own, Waka Waka, typ allt som spelas på P3! Pepperpot med Sean Paul <3 / / "Danza kudoror......... Och diverse krogen musik ;) typ Avicii - levels, dr dre the next episode. Fanta och rosé ;D"

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har mått väldigt bra under hela det här året. :) / / Jag har nu över lag mått bättre det här året :)

Vad önskar du att du gjort mer? Ta för mig av det jag har, och inte sukta efter det alla andra har.  / / Tagit vara på allt bra istället för att fokusera på det dåliga

Vad önskar du att du gjort mindre? dont know / / inget

Hur tillbringade du julen? vaknade hos mamma, åkte till pappa & sen kom min bby girl till mig! <3 / / Hemma hos mamma

Blev du kär i år? jag har varit kär dem senaste 2 åren, och jag kommer aldrig få nog av det! <333 / / har alltid varit kär :)

Favoritprogram på TV? Desperate Housewives och Svenska Hollywood fruar / / "allt ;) nej har ingen aning xD"

Bästa boken du läste i år? Bryta om / / lästa ju faktiskt böcker i början av året, sen tog det slut :P men dem var väl bra :P

Största musikaliska upptäckten? att allt som P3 spelar är så jävla kul! / / P3 föralltid. Och sen att jag typ gillar dubstep...

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? kommer jag fan inte ihåg :s but probibly / / ja massa flytta hemifrån saker :D

Något du önskade dig men inte fick? ja, det vore ju trevligt att få alla objektiv i världen :) / / nej....

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? hade fest hemma hos min mamma med mina nära och kära! <3 / / Åt middag på ot:s med världens bästa vänner!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, det finns det väl alltid... / / alltså ingen aning :P

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Jeans och Gina-linne / / typ vanlig becca stil.. Vad nu än det betyder...

Vad fick dig att må bra? Min familj, mina vänner och min underbara älskling. / / älskling, vänner, familj, fester, italien, lyckostunder

Vilken kändis var du mest sugen på? oscar linnros är jäääävligt bra, men det är robyn oxå! / / ....?

De bästa nya människorna du träffade? Lotta tror jag att jag lärde känna iår, och sen massor i skolan :) / / massor tror jag :P

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? lets see how it goes.... / / jag kommer antagligen plugga vidare i en annan stad och flytta hemifrån

Julafton i Bilder

Publicerad 2011-12-30 16:13:00 i Foto - Högtider & Fester,

jag fickför förfrågan omjag kunde lägga upp lite julbilder. Visst säger jag då!

min julaftonsoutfit
med kamerahalsband som jag fick i födelsedagspresent av min kära vän frida. <3
fina julgranen med massa roliga paket. :)
juldukningen
sen fick jag en vågtång av min älskade älskling i julklapp, och prövade ena sidan. det var asfint :D älskar dig <3


så, det var lite av mina julbilder. hatar att maninte kan få så skarpa bilder för man måste ha iso 6400 för att det ska funka, och då bli det sämst kvalité.


tänkte lägga upp en års grej, hur jag har förändrats i foto och som person. vad sägs som det? :)

det mystiskta paketet

Publicerad 2011-12-30 12:43:32 i Foto - Nya Prylar,


nu har det äntligen kommit på posten, ett alldeles nytt och alldeles fint Canon EF 100mm f/2.8 USM MACRO på posten. har dock inte hunnit testat så mycket för fick det igår och det var mörtk, och ja, men ska försöka komma ut nu och ta lite bilder, macro bilder <3 hihi så roligt att få ny glugg! wihooo :D

sååååå tröttna inte på macrobilder inom snar framtid, okej? ;)

ute med linnea

Publicerad 2011-12-27 00:00:00 i Foto - Porträtt,




canon eos 60d + 50mm 1.8

det här är min fina och söta kompis Linnea. Idag fick vi för oss att vi skulle ut och fota, och här är lite bilder ifrån det. linnea är sååå söt, eller hur? blir alldeles avundsjuk!

jag fotade även med hennes kamera. :) ni får se fler bilder sen!

jag längtar efter mitt fina hundramilimeters!!!

det är inte kul med jullov

Publicerad 2011-12-23 15:50:06 i Foto - Natur & Landskap,



igår vart det jullov. och hur kul är det på en skala? jag tycker egentligen inte alls att det är skönt. jag älskar att gå i skolan. men inte just för att gå på lektioner o.s.v. utan min klass. och alla kompisar. jag trivs så jävla bra i min klass, och jag vill aldrig sluta gymnasiet. det är oxå en grej, det har gått ett halv år nu. och det är bra ett halv år kvar. ett enda litet fjutti termin kvar. EN TERMIN, sen är det slut. det suger, jag hatar det verkligen.

nästa termin måste man göra massa jobbiga val. vart ska man plugga? vad ska man plugga? ska man plugga? vart ska man bo? varför ska man göra saker? hur ska jag välja? jag vill inte ens tänka på det, men jag måste tyvärr. jag måste.. men inte än. fast lovet kommer gå fort som fan och det suger oxå.

så. jag hatar det här lovet. egentligen. och jag hatar att tänka framåt, men jag måste. god jul allihoppa.

fotopromenad del ett

Publicerad 2011-12-21 23:11:42 i Foto - Övrigt,





var ute och fotade idag. är grymt sugen på nytt objektiv. får seee i mellandagarna.
idag var jag ledig. awesome! fick jättemycket gjort. sov till halv tolv, gick på fotopromenad, bakat muffins, boxerat bil, ätit kebab och druckit kaffe. nu taggar jag julavslutning imorgon och ot:s med världens bästa tjejer! kommande dagarna får ni se bilder från mitt muffinsbak och fotoromenaden, enjoy!

uggla?

Publicerad 2011-12-21 09:57:00 i Foto - Självporträtt,



den här hittade jag och min tjompis när jag riggade upp en studio. han är rätt söt, men ser helt sne ut. han kanske inte gillar mitt sällskap... man vet ju aldrig? sötuggla <3

ugglor är i förövrigt jävligt söta. wihooo.

Lite nytt

Publicerad 2011-12-20 22:23:18 i Kreativ - Design,



Nu kändes det bra med en ny design. inte alls julig alls egentligen. är mycket för becht nu för tiden (hur fan stavas det egentligen?!) nu har det i alla fall börjat snöa, inte för att jag tycker om snö supermycket men man kan ta fina bilder. På fredag ska i alla fall jag och kära evelina fota, det kommer bli awesome! puss<3

vart det fint? :) <3

by night

Publicerad 2011-12-18 19:42:03 i Foto - Natur & Landskap,





canon eos 60 d + 50mm 1.8

Uppdate: föresten på mellandagsrean ska jag nog införskaffa mig ett nytt objektiv... eller två... jag vill ha ett nytt med fast brännvid och lågt bländartal, nått i stil med sigma 85mm 1.4 eller 105 2.0. Sen vill jag egentligen skaffa mig fisheye.. men det borde vara rea! vi får hoppas! <3

Nu ska jag allt lära mig lite!

Publicerad 2011-12-05 21:48:00 i Foto - Övrigt,



fick moderskeppets dvd hurs "allt om raw" för ett tag sen och nu ska jag faktiskt ta tag i det och kolla på den!
snart kommer oxå emelie ohlsson tre olika kurser som jag fick när jag tog hel års prenumeration. Ska bli as nice!

Tävling med tvspelsweb.se

Publicerad 2011-12-04 12:22:54 i Becca - Vardagsprat,



Det här är mitt tävlingsbidrag i tävlingen "Exotiskt"
Motivering: Ni vet ni vid jul blir man ju faktiskt väldigt fattig, för det är otroligt mycket julklappar som man ska köpa. Jag själv, önskar mig ju julklappar, men man vet ju aldrig riktigt om man kommer få den här man önskar sig? Så om jag vinner, ska jag unna mig själv en liten för julklapp, och veta att jag kommer få någointing jag verkligen vill ha! Tack för en bra webbshop!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela