BECCABOLL - hobbyfotograf med stor passion

här får ni läs om min vardag, främst i bilder. jag delar med mig av tips och trix inom fotografering och photoshop. Uppdaterar vid tid och möjlighet! nu i sommar skriver jag om min resa till Italien med min farmor.

evasive

Publicerad 2011-08-23 20:20:00 i Foto - Koncerter,canon eos 60 d + 18-200mm

Dem här bilderna är jag väldigt nöjda med. Det var halv 5 på dagen så det var lite bättre ljusförhållanden och man kunde få skarpare bilder. sångarn posade oxå genom att kolla in i kameran, samarbete, yes we like!

the supersonic

Publicerad 2011-08-21 20:54:27 i Foto - Koncerter,

canon eos 60 d + 18-200mm

Bilder från typ en festival då supersonic spelade. as bra var dem, och är dem. här är en del av try 3 som jag har redigerat. mycket mer finns kvar. hoppas ni inte tröttnar på mig och mina koncertbilder nu. Puss :*

typ en festivaaaal

Publicerad 2011-08-20 12:09:13 i Foto - Koncerter,

jaaa igår var jag på typ en festival i nyköping, men dessvärre regnade det satan så jag och robin bestämde oss för att inte gå på adam tensta, men new foundation såg vi, och förra året fotade jag dem HÄR, och jag fotade as mycket igår! 250 bilder blev det och idag har jag tyvärr ingen möjlighet att redigera dem, men imorgon då jävlar!

Idag blir det mer artister som min kunsins band som jag har fotat HÄR en annan gång. Dem är skit duktiga. Sen blire lite annat, och fota ska det! undrar hur det kommer gå med mina minneskort... ;)


så vi hörs imorgon!

little photo app

Publicerad 2011-08-20 12:04:03 i Foto - Övrigt,

htc wildfire s + littlephoto

jag hittade världens bästa foto app för android - littlephoto heter den. Den har hur många olika effekter som helst och man får en cool touch på bilden, tycker jag. Man kan iprincip göra allt, lägga till ramar, text, effekter och ja massor! Så är ni fotogalningar och har en android så ladda ner den! Sök på: LilltePhoto på androidmarket.

chillar

Publicerad 2011-08-15 19:23:21 i Becca - Vardagsprat,

Idag har jag jobbat hela dagen och åkte till moster efter jobbet. Där av ingen uppdatering. Känns dåligt för igår flöt det på som tusan och idag ingenting. Jag vet att mer läser när jag uppdateras, och det är ju det som är kul. Aja, allt kan ju inte vara bra :) imorgon kan det komma mer bilder i alla fall :)
dessutom kan jag inte lägga upp bilder från mobilen, annars kunde ni fått massa uppdatering :)

På tal om Typ En Festival

Publicerad 2011-08-14 13:59:30 i Foto - Koncerter,

canon eos 350 d + tamron 28-75mm f/2.8

.. Så är det här bilder från förra året! Nej vänta ska ta det från början ;) Nu i helgen är det en liten festival i Nyköping som heter "Typ en Festival" (det är alltså inte typ en festival, utan den heter så) Och nu när jag håller på att rensa mina bilder hittade jag bilder från förra året!

I år kommer Adam Tensta, och resten kännr jag knappast igen ;) men lokalband blire och det blir massa foto i år oxå! Så det är bara att längta tills på lördag och söndag!

Ur Arkivet - Day Number One

Publicerad 2011-08-14 13:10:20 i Foto - Natur & Landskap,

Dem här två bilderna tog jag med min första systemkamera (Canon EOS 350D + kitobjektiv) första dagen jag fick den. Eller dagen efter om det ska vara rätt. Jag och min kompis gick ut och fotade as mycket för det var jävligt coolt att ha en systemkamera! Jag tycker fortfarande att dem är väldigt fina, lite roligt att kolla tbx på hur man fotade då :)

Men det är inte dem första bilderna jag blev nöjda med, det var med min kompaktkamera. Som jag kan visa någongång :)

canon eos 350d + 18-55mm f/3.5-5.6

Helvete vad fort allt går

Publicerad 2011-08-13 11:53:40 i Becca - Vardagsprat,

Ja jag fick för mig att skriva av mig lite nu.

I år ska jag börja 3:e året på Teknikgymnasiet i Nyköping. Det första som dyker upp är lixom va? 3:an?! Jag började ju nyss 1:an? Eller...?

Allt går så jävla fort. Jag skojar inte. Jag lovar att det kommer bli ett as roligt år i skolan, det tvivlar jag inte en sekund på, men sen tar det ju slut. Då åker alla åt olika håll, och själva skolan tar slut. Den "riktiga" skolan som man har gått i sen man var 7 år. Den tar slut. hur jävla konstigt kommer inte det bli?

Men det är ju studenten oxå, och det kommer ju vara awesome! Det tropr jag verkligen. Längtar, men ändå inte, längtar men ändå inte..

Jag bara klagar och klagar, men det kändes för en sekund så. Jag är i alla fall taggad på skolan nu, även fast det bara är sista året. och det suger!

Om ni vill veta så ska jag nog plugga direkt efter gymnasiet. Till något coolt typ ingenjör eller nått sånt. Fast det får vi se sen.

Nu är jag faan blond!

Publicerad 2011-08-11 18:04:02 i Foto - Självporträtt,

Så, nu är jag blond! Nedre bilden är från i början av maj kanske, men så man ser skillnad (Sen har vi ju ett inlägg från typ juni HÄR) Idag har jag färgar mer slingor och nu ser det ut som det ser ut där uppe. Är jag nöjd? Vet inte rikitgt, men blondiner ska väl ha roligare va..?

Vad tycker ni?

Ur Arkivet

Publicerad 2011-08-10 17:02:57 i Foto - Natur & Landskap,

Canon Eos 350 D + 28-75mm f/2.8
ISO 100 | f/2.8 | 1/4000 | 75mm

Den här bilden tog jag oxå 2010, när vi va på stranden en dag. Ingen aning om att den här bilden fanns. Lite redigering och så är det världens finaste kort. Ja så är det ibland.

Ur Arkivet

Publicerad 2011-08-10 14:03:19 i Foto - Övrigt,

Canon EOS 350d + 50mm 1.8
ISO 800 |  f/1.8 | 1/2000 | 50mm

Den här bilden tog jag när min kusin fyllde år förra året (2010), nej vänta nu kom jag ihåg! Det var från när jag fyllde år... ;) och jag var i skåne. Då fick jag glasstårta :)

Hårt liv som hobbyfotograf..

Publicerad 2011-08-10 10:30:48 i Becca - Vardagsprat,

Alla dessa jävla bilder! Eller vad säger ni? Man tar typ as många väl man fotar, mer en hälften vart dåliga, man orkar inte gå igenom, och sen ligger dem i en "Sorteras" Mapp på datorn.. Så ser det i alla fall ut för mig..

Igår var jag och köpte en ny Hårddisk med 2TB! Helt perfekt då jag redan har en med 1TB så jag kan spara alla bilder 2 gånger. Känns skönare så eftersom min hårddisk redan har krånglat massa gånger..

men i alla fall! Eftersom jag nu rensar massa gamla bilder och sådär så kommer nu får "ur arkivet" bilder! Antagligen kommer det bli bilder från min gamla kamera, men man kan ju faktiskt överraska sig själv med att man hittar en bild som är jävligt fin so man själv har glömt bort. Så det är väl oxå för att uppmuntra mig själv lite :)

Hit tills har jag inte kommit så långt att jag kan bjuda på en bild nu, men det kanske kommer snart :)

HTC Wildfire S

Publicerad 2011-08-07 22:38:53 i Foto - Vardag,

För typ 3 veckor sen fick jag hem min HTC Wildfire S! Den är fin och bra och eftersom alla andra coola fotobloggare lägger upp bilder med sin iphone, typ instagram och sånt som vi med Android inte har! Så får vi Androidare bidra med andra kamera appar som gör bilder rätt snygga ändå :)
Ni får nu se lite bilder jag har tagit och redigerat med antingen Adobe Photoshop Express eller Effekter i Galleriet!
HTC Wildfire S + Adobe Photoshop Express & Gallerieffekter

Vässarö 2011 - Världens bästa läger!

Publicerad 2011-08-07 20:02:49 i Foto - Semester,

I Fredags kom jag hem från ett underbart läger på Vässarö - en ö som stockholms scoutkår äger. Det är så otroligt fint där, en helt fantastisk plats! Och aa, att bara vara på ett scoutläger är underbart bara det!
här är lite bilder från lägret:


alla bilder tagna med canon ixus i7

det här är bara en liten del av alla bilder jag tog. men fint vare, alldeles as fint. och solnedgången vid vattnet, åhhhh!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela