BECCABOLL - hobbyfotograf med stor passion

här får ni läs om min vardag, främst i bilder. jag delar med mig av tips och trix inom fotografering och photoshop. Uppdaterar vid tid och möjlighet! nu i sommar skriver jag om min resa till Italien med min farmor.

Vampire

Publicerad 2011-04-28 21:34:10 i Kreativ - Photoshop,

Canon EOS 350D + 18-55mm f/3.5-5.6

Redigerade denna för ganska länge sen, kändes som jag skulle lägga upp den nu. Pretty cool, i think :)

Bättre bilder

Publicerad 2011-04-28 09:36:39 i Becca - Vardagsprat,

Hej alla :)
Just nu ska jag försöka att andra alla mina bilder som jag har uppladdat här, uppdatera dem. Ska ändra dem i rätt format så dem passar på bloggen, och så dem ska kunna ses i bästa kvalité :) Jag har redan bytt ut Rasmus (klicka här!) inlägget, så nu passar det jättebra.

Nu jävlar ska det här bli en superblogg! ;) tack till alla som läser :)

Hej Kära Blogg

Publicerad 2011-04-25 21:18:30 i Becca - Vardagsprat,

jag hatar dig?

Seriöst, nu har jag fixat så att den där sidan som var cepe blev fin, men nu när jag håller på att fixa irodning mina kategorier, och tänka fixa lite till, så nu ser framsidan ut som ett jävla helvete, och varför det? det är jävla blogg.se som typ jävlas med mig! ingen av min jävla design funkar ju aldrig! (nu överdriver jag as mycket man jag blir as arg xD)

Så, nu var det sagt. Ja, bilde rkommer väl upp någon annan dag när min blogg inte lever sitt eget liv ♥ Puss så länge

jag kan ju aldrig bestämma mig..

Publicerad 2011-04-04 23:45:02 i Kreativ - Design,Hehehehhe.. en ny design igen.. hehe Men jag vill att det ska vara fint :) Nu har jag tagit bort side och laggt till länkar längst upp så man kommer till mina kategorier och arkivet, senaste inläggen kan ni kolla om ni scrollar ner. det nödvändigaste länkarna finns, och ja, är det inte så det ska vara? :)

Säg till om det ser konstigt ut, för jag ser inget fel nu, och hoppas länkarna passar bra för det gjorde dem inte förut.. hahah.. tycker ni det fattas något? Jag vet att jag måste fiza i kategoriinlägget, men just nu pallar jag inte trycket ;)

Det är någonting med mig och rosa! jag har intalat mig själv att grön är min favoritfärg, men när jag väl tar upp rosa i min design kan jag inte gå ifrån det, haha :) Hopaps ni är nöjda iaf!

omrenovering

Publicerad 2011-04-04 19:49:02 i Kreativ - Design,

jag håller på att fixar, så ta det lugnt ;) ska över till emily nu :) hinner inte mer just nu! ska kolla om det blir klart tills jag kommer hem :)

Lost-beroende och tvsittande

Publicerad 2011-04-03 21:02:45 i Becca - Vardagsprat,

Hej. Mitt internet är väldigt segt, så jag kan inte lägga upp några roliga bilder. Men jag kan skriva om roliga saker :) (eller..?) Jag vill jätte gärna kolla på Lost, jätte gärna.. Jag är på halva säsong 2, och det är fett spännande. Det är min pojkvän som har säsongerna hemma. Så jag Kollar alltid hos honom :) han har redan rätt alla 6, Men jag är ju en bit på väg, typ kanske? Men kolla vill jag :) Just nu sitter jag vid tven. Skriver det här inlägget med min mobil faktiskt :) det börjar en film nu på 3an som heter brudens bästa man. Hoppas den är bra nu då :) Allt jag hade och säga, puss så länge! :)

liten liten becca

Publicerad 2011-04-03 13:45:17 i Foto - Självporträtt,

Jag har suttit vid datorn nu ett tag och kollat igenom gamla bilder på mig själv.. Ja, vad ska man säga? Jag har ju förändrats, det har jag, men såhär mycket? Nej jag vet inte om det är mycket egentligen, men man är ju självkritisk ;) Här kommer ialla fall lite bilder från när jag var liten (årskusr 6-7-8-9)

2 av mina collaste egobilder 2006-2007!
as söööööt (eller?!!?!) 2007-8 2009?! :S
klädde ut mig till emo en gång och använda bilden som profilbild på emocore.se!
Tandställning! jag saknar det massor faktsikt :(  - sommaren 2010 faktiskt, men liten ändå, eller?
och idag, normalare än någonsin. Eller ? ;)

åhhneeej, första april...

Publicerad 2011-04-01 08:28:50 i Foto - Natur & Landskap,

jag gillar inte första april, joe jag gillar att det börjar blir vår och blommor kommer fram och sådär, men jag hatar att bli lurad.. jag går på ALLT och ÁLLA. Och därför brukar ju mina nära och kära lura mig, för det tycker dem är kul ;) Så jag får väl se hur pass bra jag klarar mig idag... ;)
här är i alla fall lite vårbilder för att lätta upp stämningen
Canon EOS 60D + 18-55 mm f/3.5-5.6

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela